Ugo

Aquanova – UGO

Forkæl dig selv og dit badeværelse med eksklusiv keramik.

Designerne bag badeserien UGO fra Aquanova har ladet sig inspirere af naturen og dens skønhed. Hvert enkelt element i serien er helt sit eget og kommer i de farver, som du støder på i naturen. Tag naturen med ind på dit badeværelse og lad gerne looket på dit tandkrus, din sæbedispenser og din toiletbørste matche.

Læs mere

Ugo sortiment

Sæbedispenser
Toiletbørsteholder
Skåle
Tandkrus
Beauty Box
Kleenex holder
Bakke

Unik keramik med et eksklusivt look

Den livlige UGO-serie består af tilbehør til badeværelset i keramik. Du finder alt fra tandkrus og sæbedispenser til toiletbørster og sæbeskåle.

De smukke keramikelementer har alle en glaseret overflade, der tilfører dem et særligt eksklusivt udtryk. Glasuren er påført ved håndmaling, og det tilfører hvert enkelt stykke keramik sit eget og helt unikke look.

Pryd dit badeværelse med smuk keramik inspireret af naturen – det gør rummet til et særligt åndehul i din bolig, hvor du kan trække dig væk og bare være til.

Byd naturen indenfor i din bolig – følg nutidens trends

Det er meget moderne at tage naturen med i sin boligindretning. Det naturlige look er in, og det skaber en særlig ro i dit hjem.

 

Med tilbehør til badeværelset fra UGO-serien kan du vælge mellem flere forskellige farver, som alle hører sig til udenfor i naturen. Gå med grøn, brun eller grøn – og nyd det autentiske, naturlige udtryk hver eneste gang, du bevæger dig ind på dit badeværelse.

UGO duftpinde – en duft af velvære

UGO-serien byder også på forfriskende og velduftende duftpinde.

Placer dem i vindueskarmen eller på håndvasken på dit badeværelse. Med duftpinde kan du skabe en særlig følelse af velvære og renhed i rummet, så du kan nyde dit daglige bad i endnu højere grad. Vælg mellem forskellige duftvarianter, som du kan placere i den smukke, naturfarvede holder til duftpinde fra UGO-serien.

chevron-down