HighLine

Hvis du ønsker at tilføje et luksuriøst og eksklusivt gulvafløb til dit badeværelse, er du landet det rette sted.

Med HighLine fra Unidrain får du den danske virksomheds ikoniske linjeafløb i en opdateret version. Serien er blevet tildelt adskillige designpriser, og du får dermed ikke blot den højeste kvalitet og funktion – men også et design, der er i sin helt egen liga.

Læs mere

HighLine sortiment

Afløb

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/badogfliser.dk/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 10

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/badogfliser.dk/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 10

Et eksklusivt og prisvindende gulvafløb

Det er over 15 år siden, at Unidrain lancerede sit banebrydende afløb i rektangulær form, som satte helt nye standarder. I 2010 blev den eksklusive serie HighLine en del af familien – og den er til dig, der ikke vil gå på kompromis med den sidste finish.

Bliv klogere på det ekstravagante afløb, der uden tvivl vil skabe glæde, hver eneste gang du træder ud på badeværelset.

Formsprog med innovation for øje: High Line Panel

 
Afløbet har sit udgangspunkt i det klassiske design fra Unidrain og serien ClassicLine. Den oprindelige løsning består af ramme og rist, hvor HighLine består af ramme og panel.

De solide stålpaneler skaber et elegant udtryk, og med mulighed for fem forskellige farver får du et afløb i særklasse. Vælg mellem kobber, messing, børstet rustfrit stål, håndpoleret rustfrit eller mat sort – alt efter din personlige smag.

Custom-design – et næsten usynligt afløb

Du kan også vælge et mere diskret panel til dit gulvafløb, kaldet “custom”.

Denne løsning muliggør, at dit afløb bliver tilpasset din brusekabine til perfektion. Helt konkret benyttes de fliser, der allerede er på gulvet til afløbet.

Der påklæbes dermed en flise på panelet, som er identisk med den, du har valgt til gulv, hvilket får afløbet til at falde i ét med tapetet. Det skaber en nærmest usynlig og sofistikeret effekt.

Sæt et farverigt præg med HighLine Colour

Drømmer du om et mere iøjnefaldende og farverigt design?

Så kan du også få HighLine-serien i et varieret farveudvalg med forskellig finish – et mere kreativt og legende bud på gulvafløb. Det giver mulighed for at skabe sammenhæng mellem andre elementer på badeværelset.

Du kan vælge mellem messing, kobber, mat sort eller håndpoleret stål. Gør dit afløb til en del af din indretning på en personlig måde.

Hjørneafløb – en original løsning

Med HighLine-serien kan du også vælge af et trekantet hjørneafløb. Det er udelukkende formen, der er anderledes – funktionen er præcis den samme som ved den aflange variant.

Hjørneløsningen fås både med eller uden stålpanel eller som custom-model, hvor der påklistres en flise identisk med det resterende gulv.

Hvis du ønsker at udfordre idéen om et firkantet afløb, er denne hjørnemodel et oplagt bud. Her får du et meget originalt valg, der skiller sig ud fra mængden.

Skab en råd tråd med Unidrains Reframe-serie

I en gennemført oplevelse er alle detaljer smeltet sammen på eminent vis. Derfor kan du matche linjeafløbet med tilbehør fra Unidrains serie Reframe. Alle produkter er skabt i de samme farver og materialer, hvilket gør det nemt for dig at tilføre et strømlinet udtryk til badeværelset. Sæt eksempelvis et panelafløb i kobber sammen med sæbeholderen i samme farve. Det skaber et overskudsagtigt udtryk, som demonstrerer, at du har tænkt over alle detaljer i indretningen. Hvis du kombinerer HighLine med Reframe, bliver det i den grad muligt at redefinere hele din badeværelsesoplevelse.

Løft dit badeværelse til nye højder med HighLine

Med gulvafløb og tilbehør fra Unidrain får du ikke blot produkter, der letter din hverdag. Du får helstøbte designs, hvor der er tænkt over alle små detaljer for at skabe det mest elegante, effektive og eksklusive produkt overhovedet muligt.

Ønsker du et badeværelse med holdbare og funktionelle løsninger? Som tiltrækker sig opmærksomhed for sit smukke design?

Så skal du vælge HighLine-linjeafløbet.

Med mulighed for at skræddersy præcis til din stil kan du få en løsning, som du vil blive glad for, hver eneste gang du kigger på den. Fuldend dit badeværelse med HighLine-serien fra Unidrain.

Et varesortiment, der bliver ved med at overraske

Den danske virksomhed Unidrain skaber smarte hverdagsløsninger med unikke designs. Alle produkter bliver udviklet af danske arkitekter, designere og eksperter i vådrumssikring, og de overordnede nøgleord for arbejdet er mod, passion og grundighed.

På den måde kommer æstetikken aldrig til at stå i vejen for funktionen – eller omvendt.

Hvis du vælger én af Unidrains prisvindende løsninger, får du et produkt af den højeste standard, som du kan have glæde af i mange år fremover.

chevron-down