ClassicLine

Man kan ikke nævne danske Unidrain uden at nævne produktet, der grundlagde virksomhedens succes: det lineære afløb.

Afløbet lagde linjen for Unidrain og er i dag stadig en yderst elegant og ikke mindst praktisk løsning til din brusekabine. En designklassiker, der er kommet for at blive.

Drømmer du om en mere æstetisk løsning, når det kommer til afløb? Bliv klogere på ClassicLine-serien her.

Læs mere

ClassicLine sortiment

Afløb

Fra innovativ løsning til designikon

ClassicLine-serien er afløb i en rektangulær form, som helt konkret består af en ramme og en rist.

Det er dermed en genskabelse af den traditionelle firkantede rist, som du ofte ser i brusekabiner. Kernen i produktet handler om afledning af vand på den mest optimale måde – og med ClassicLine går funktion og design op i en højere enhed.

Afløbet er skabt med Unidrains patenterede flanger, der gør afløbet 100% vandtæt. Den høje standard er grundlaget for serien, hvilket har gjort det til et foretrukket valg på utallige badeværelser verden over.

Seks forskellige ristedesign – valget er op til

Linjeafløbet indbefatter en ramme, som er obligatorisk, men når det kommer til rist, kan du sætte dit helt eget personlige præg.

Du kan vælge mellem seks designs i børstet stål, men med forskellige udformninger. Er du til aflange huller eller små runde? Det er helt op til dig, og hvad der matcher din indretningsstil bedst.

Vælg den rette placering: Mod væggen eller fritliggende

Når det kommer til placering af linjeafløbet, kan du både vælge at få det monteret op af væggen eller fritliggende.

Det afhænger af udformningen af din brusekabine, og hvor vandet bedst kan ledes hen. Du kan desuden få løsningen til vinylgulv, hvis du ønsker det.

ClassicLine fra Unidrain er for dig, der vil skabe en strømlinet stil på badeværelset. Det er netop de små detaljer, såsom det rette afløb, der sikrer den sidste finish og løfter indretningen til nye højder.

Forkæl dit badeværelse med et vaskeægte designikon fra Unidrain.

chevron-down