Fluxo

Fluxo fra portugisiske Revolution er en serie af elegante, enkle og tidløse armaturer, der matcher det moderne og kompromisløse badeværelse til perfektion.

Her er alle detaljer nøje gennemtænkt for at få design og funktionalitet til at smelte sammen i et badeværelse med fokus på velvære.

Læs mere

Fluxo sortiment

Brusesæt
Armatur
Kararmatur
Håndvaskarmatur
Toiletpapirholder
Toiletbørsteholder

Revolutionerende inden for design og funktionalitet

Med erfaring fra byggebranchen sikrer Revolution en unik og ikke mindst revolutionerende Fluxo-serie, når det gælder funktionalitet og design, der forenes på harmonisk vis.

Derfor går brandet også under navnet Revolution hos Bad & Fliser. Ganske enkelt, fordi produkterne emmer af innovation og kreativitet, både når det gælder funktion og æstetik.

Enkelt design i et hav af overflader og farver

Fluxo-seriens enkle design skaber et smukt grundlag for at være modig med farver eller anderledes overflader.

Skal et armatur i eksklusivt messing pryde dit badeværelse? Eller har du altid drømt om et roligt og klassisk i krom i dit velværerum?

I Fluxo-serien er alle farvebegrænsninger skyllet ud i vasken. Her får du intet mindre end 21 overflader at vælge frit blandt. Så hvad enten du er til rustfrit stål, krom eller noget helt tredje, har du mulighed for at få det ind på dit badeværelse.

Armaturerne fås i PVD, der er et højkvalitetsmateriale, der både sikrer minimal slitage og lang holdbarhed. Vælg mellem 13 forskellige farver på PVD-overfladerne.

Kvalitet og håndværk, der går hånd i hånd

Hos Revolution udstråler produkterne kvalitet og godt håndværk. Fluxo-serien er ingen undtagelse.

I produkterne kan du næsten se, hvordan virksomhedens medarbejdere altid går det ekstra skridt for at sikre, at håndværk og kvalitet lever op til deres høje standarder.

Her er intet overladt til tilfældighederne. Og i håndværk, design, kvalitet og funktionalitet undersøges altid de små forbedringer, der kan skabe den ekstra finesse og finish, der får produktet til at skille sig ud.

chevron-down