Viskan

Iconic Nordic Rooms VISKAN-serie er til dig, der ønsker et tidløst, men samtidig moderne, design på dit badeværelse.

Serien består af:

  • VISKAN Classic
  • VISKAN Grip
  • VISKAN Solid
Læs mere

Viskan sortiment

Vægskabe
Vaskeskabe
Højskabe

VISKAN – et klassisk og stilrent møbeldesign

VISKAN-serien har sit stilrene design til fælles – det er den designåre, der løber gennem alle møblerne.

VISKAN Classic er, som navnet antyder, klassisk i sit udtryk. Her får du rolige og enkler linjer i et design, som du kan sætte dit eget præg på. Gør Classic romantisk med messing-greb, eller understøt et maskulint udtryk med sorte detaljer. Classic kan du få i målene 60 – 80 – 100 – 120.

VISKAN Solid har med sit minimalistiske udtryk et design, der passer ind på det moderne badeværelse. De enkle linjer giver en rolig fornemmelse på dit badeværelse. Solid kan du få i målene 60 – 80 – 100 – 120.

VISKAN Grip har et enkelt design kombineret med praktiske greb, der gør det let for dig at bruge i hverdagen. De elegante grebslister får du i grå, børstet mat sort finish eller mat hvid. Grip kan du få i målene 40 – 50 – 60 – 80 – 100 – 120.

Sæt dit eget personlige præg på VISKAN

Vil du åbne dit VISKAN-møbel med et greb, et håndtag eller push? Skal det være grønt, blåt eller gult?

Måske har du lyst til at gøre lidt ekstra ud af timerne på badeværelset, og hvorfor så ikke udstyre dit vaskeskab med højtalere, som du kan styre via Bluetooth?

Mulighederne er mange og næsten uendelige for at sætte dit eget personlige præg på dit nye vaskeskab. Med de mange tilvalg kan du afspejle netop din personlighed på dit badeværelse.

Behold dit VISKAN møbel i mange år

Alle møbler i VISKAN-serien er overfladebehandlet med TX Top Extreme™, der sikrer dit møbel mod fugt og slitage i mindst 15 år. Det garanterer dig en investering, som holder langt ud i fremtiden.

Det er en bæredygtig måde at indrette dit badeværelse på.

Vaskeskabe med Soft-Close

Uanset om du vælger Classic, Solid eller Grip fra VISKAN-serien, får du et lækkert og lydløst lukkesystem med Soft-Close, der holder i mindst 15 år.

De fuldt udtrækkelige skuffer i møblerne giver dig masser af plads til al den opbevaring, du har behov for på dit badeværelse.

chevron-down