Grand

Med GRAND-serien fra INR får du gennemtænkte detaljer og funktioner i en moderne klassiker til badeværelset. Serien består af en række rumlige møbler, som gør livet på badeværelset mere farverigt og fuldendt.

Det gælder:

  • GRAND Classic
  • GRAND Solid
  • GRAND Grip
Læs mere

Grand sortiment

Højskab
Vaskeskab
Greb

Solide materialer sikrer bæredygtighed på dit badeværelse

Alle møbler i serien er fremstillet med TX Top Extreme™ – en overfladebehandling, der beskytter dit møbel mod slid og fugt i mindst 15 år.

Serien er skabt ud fra de bedste materialer og kompositter for at sikre møblernes lange levetid – og for at sikre dig og dit badeværelse bæredygtighed i høj kvalitet.

GRAND Classic, GRAND Solid og GRAND Grip

GRAND Classic er til dig, der elsker den klassiske stil med et moderne strejf. De landlige linjer i Classic gør den til en moderne klassiker, som med sine slanke skuffefronter og alsidige funktioner er et både æstetiskt og praktisk møbel på dit badeværelse.

GRAND Solid er stilrent design ned til mindste streg. De enkle, raffinerede linjer gør møblet til en eksklusiv del af dit badeværelse, mens funktionaliteten gør livet på badeværelset let.

GRAND Grip er elegante møbler i et minimalistisk og enkelt design. Her er der kræset lidt ekstra om brugervenligheden takket være de ergonomiske grebslister, der tilmed giver det elegante udtryk.

Pift din GRAND op

Med et vaskeskab fra GRAND-serien får du masser af funktionalitet. Men vil du gerne give dit møbel lidt ekstra personlighed?

Så kan du vælge mellem et hav af farver, der kan sætte kulør på dit badeværelse. Du kan også tilføje belysning – enten inde i skabet eller under det, og du kan få indbygget højtalere, så du kan streame musik via bluetooth.

Det gør livet på badeværelset lidt ekstra lækkert.

LEVEL – giv dit GRAND-vaskeskab et nyt touch

 
LEVEL er din mulighed for at give dit GRAND-skab lidt ekstra luksus. Med LEVEL kan du få en bordplade med integreret håndvask i kvartskomposit.

Kvartskomposit er et godt valg til dig, der elsker natursten, men vil undgå den store vedligeholdelse. Materialet absorberer ikke væske og er ridsefast – din garanti for en bordplade, der holder sig smuk mange år frem i tiden.

Du kan krydre dit vaskeskab fra både GRAND Classic, Solid og Grip med LEVEL.

chevron-down