Kristall

Kristall er en serie af funklende badeværelsestilbehør i smukt krystalglas. Serien er baseret på Decor Walthers tre kerneværdier: Tidløshed, diskret luksus og kompromisløst håndværk.

Her får du tilbehør til dit badeværelse, hvor detaljer ikke er overladt til tilfældighederne, og hvor funktionalitet forenes med æstetik på smukkeste vis. Serien rummer alt fra sæbedispensere til multifunktionelle opbevaringsbokse.

Læs mere

Kristall sortiment

Sæbedispenser
Vatrundelholder
Kleenexholder
Sæbeskål
Bakke

Glamour til dit badeværelse

Vil du gerne give din badeværelsesindretning lidt luksuriøs kant? Kristall er vaskeægte glamour på dit badeværelse.

Hvis du vil give dit badeværelse personlighed og en anderledes stil, vil Kristall hjælpe dig godt på vej. Stil eksempelvis en Kristall glas-box sammen med en lysestage og krukke for at give din lille dekorative opstilling lidt ekstra glans.

Elegant design i solidt håndværk

Serien har et elegant og enkelt design, der passer ind på de fleste moderne badeværelser. Selve udformning og formsprog er stilrent i sit udtryk, men farverne giver designet kant og spræl.

Decor Walther er kendt for sit tidløse og diskrete luksusudtryk, hvor trends ikke dikterer designet. Det betyder dog ikke, at du får et forældet look.

I stedet kan du nyde godt af dit tilbehør i mange år frem, når du opholder dig på dit badeværelse. 

Det er ikke bare designet, der er holdbart. Du kan også være sikker på at få solidt håndværk, når du køber tilbehør i Kristall-serien fra Decor Walther, der har en kompromisløs tilgang til kvalitetssikring. 

Krystalglas i regnbuens farver

Kristall er lavet i smukt krystalglas, og du kan næsten vælge mellem alle regnbuens farver på din sæbedispenser, kleenex-box eller andet tilbehør.

Vil du tilføre et tøset udtryk på dit badeværelse med tilbehør i lyserødt krystalglas? Er du vild med den klare grønne, blå eller lilla nuance? Eller foretrækker du de lidt mere afdæmpede toner i rav eller røgfarvet glas? Mulighederne er mange, og det afhænger helt af, hvilke farver du elsker, og hvordan de passer ind på dit badeværelse. De forskellige nuancer giver samtidig et elegant kig til dine toiletsager.

chevron-down