You

Dansani – YOU

Drømmer du om at designe dit eget badeværelse, hvor din kreativitet og personlighed skinner igennem?

Dansani YOU er en serie af inventar til badeværelset, der gør det muligt for dig at lege med forskellige stilarter og kombinere de farver, du holder mest af. Lad din indre designer få frit spil og skab præcis det badeværelse, der matcher din personlige indretningsstil. Serien dækker over alt fra badeværelsesskabe og håndvaske til belysning og greb, og den fås i et væld af smukke farver.

Læs mere

You sortiment

Vaskeskabe
Håndvaske
Greb
Belysning
Bordplader
Skabe
Spejle
Spejlskabe
Bakker
Håndklædeholder

Et legende og farverigt univers af badeværelsesinventar

Det føles forkert at kalde Dansani YOU for en serie af badeværelsesmøbler. For det er så meget mere end det.

Gå på jagt i forskellige stilarter og udtryk – og sammensæt selv det inventar, der passer bedst ind på dit badeværelse, og som bedst matcher din stil og din personlighed.

 

Der er sørget for, at alt inventaret passer perfekt sammen i forhold til det håndværksmæssige aspekt. Du skal derfor udelukkende koncentrere dig om at designe løs og få det rette udtryk frem i din indretning.

Kombiner tre unikke stilarter på kryds og tværs

YOU-serien består af lækkert badeværelsesinventar, der har taget det bedste med sig fra stilarterne Vintage, Classic og Urban.

 

Du kan holde den rene linje og udelukkende gå med Classic-inventaret, eller du kan vælge at mikse og matche. Det får et helt særligt og meget unikt udtryk frem på dit badeværelse, hvis du vælger at kombinere de tre stilarter.

Skab dit eget udtryk – leg med farverne og stilarterne

Det er hverken svært eller sjovt at indrette et badeværelse, hvis du alene går efter at finde et skab, en håndvask og et spejl, der passer med målene i rummet.

Det sjove og det kreative aspekt kommer i spil, når du leger med udtrykket, og når du lægger en indsats i at få en særlig stemning frem i rummet.

Med Dansani YOU er der rig mulighed for at sætte kreative indretningsdrømme i søen – og der er plads til at drømme stort.

chevron-down