Calidris

Dansani – Calidris

Dansani Calidris er en serie af badeværelsesinventar til livsnyderen, der sætter pris på kvalitet, og som elsker at forkæle sig selv med de bedste materialer fra naturen og lækkert, eksklusivt design.

Indret dig stilfuldt og funktionelt på en og samme tid med Calidris-serien, og gør det til en fornøjelse at træde ind på dit nye badeværelse. Badeværelsesinventaret er indbegrebet af dansk håndværk, når det er bedst, og det tager udgangspunkt i stilfuldt dansk design.

Læs mere

Calidris sortiment

Bordplader
Håndvask
Vaskeskabe
Belysning
Skabe
Greb
Håndklædetørrere
Spejle
Spejlskabe
Bundventiler
Taburet
Knagerække
Bakke
Toiletrulleholder
Håndklædeholder

Indret dig funktionelt og undgå spildplads på badeværelset

Calidris-serien indbefatter skabe til dit badeværelse såvel som spejle, belysning og håndvaske. Den byder også på kreative opbevaringsløsninger, så du kan få det bedste ud af hver eneste kvadratmeter på dit badeværelse.

Udnyt spildpladsen over toilettet med en smart hylde eller placer et smalt skab bag ved døren. Calidris er meget andet end badeværelsesmøbler – det er et helt badeværelsesunivers, der inspirerer dig til at nyde hvert et sekund, du bruger på dit nye badeværelse.

Kvadratisk grundform med et elegant designudtryk

Grundformen i badeværelsesserien er kvadratisk.

Serien udfolder sig i et væld af forskellige elementer, der fås i varierende højder, bredder og dybder. Du får det præcis samme designudtryk i hvert element, der hører til serien, men funktionen af de forskellige elementer er forskellig.

Lad din drøm om et smukt badeværelse gå i opfyldelse med det lækre og funktionelle badeværelsesinventar fra Calidris-serien.

Skab en naturlig sammenhæng mellem rummene i dit hjem

Er det vigtigt for dig at skabe en rød tråd i din boligindretning? Så kan du ikke alene investere i Calidris badeværelsesskabe, men også indrette dig i soveværelset eller entreen med højskabe i samme eksklusive stil og samme naturmaterialer.

Calidris er meget andet end badeværelsesinventar – og serien giver dig muligheden for at lade design såvel som håndværk gå hånd i hånd gennem dit hjem.

chevron-down