Tabula

I Cristinas Contemporary Collection finder du Tabula-serien. Tabula er en serie med armaturer, der er designet med inspiration fra den japanske æstetik.

Læs mere

Tabula sortiment

Håndvaskarmatur
Brusesæt
Kararmatur

Et design der overrasker

Det unikke firkantede design på armaturerne i Tabula-serien er inspireret af den stramme skønhed og følelse af lethed og harmoni, der gennemsyrer den japanske æstetik. Designerne bag Tabula har derfor leget med den klassiske måde at tænke elementerne i et armatur på.

Det ser du især på armaturets greb. Her har designerne valgt at fjerne halsen, der normalt forbinder armaturet med grebet og i stedet ladet grebet være et todimensionelt element, der nærmest ligger oven på armaturet. Et design der vil overraske din hånd, når du bruger den.

Skarpe linjer understreger armaturets renhed

Udover det todimensionelle greb er produkterne i Tabula karakteriseret ved deres firkantede form, der adskiller sig fra mange andre armaturer på markedet. De skarpe linjer i designet understreger designernes ønske om at skabe et rent og simpelt armatur.

Siden de første skitser og prototyper har projektets grundfarve derfor også været den matte sort. Nu kan du dog få armaturerne fra Tabula i flere smukke farver, der hver giver designet sit helt eget udtryk.

Armaturerne fra Tabula er et resultat af den produktive og teknologiske knowhow, der, sammen med det ekstreme fokus på detaljer under produktionen, kendetegner Cristina.

chevron-down