Cristina

Førende på markedet siden 1949

Det italienske brand Cristina Rubinetterie har siden 1949 skabt udstyr til køkken og bad – altid med et ledende take på branchen.

Allerede i 1968 var Cristina blandt de første på markedet til at lancere blandingsbatteriet i Europa. Den iver efter at være blandt de førende brands kendetegner Cristina, både hvad angår funktionalitet og design.

Læs mere

Cristina sortiment

Håndvaskarmatur
Brusesæt
Kararmatur

Langsomt, men sikkert, har Cristina gennem årene bevæget sig mod en mere industriel DNA-profil, der kulminerede i 2017, hvor brandet blev en del af Caleffi Group. Caleffi Group specialiserer sig i produktion inden for varme, aircondition, VVS og dræning.

Industrielt design med stor finesse

Cristinas design er tro mod deres identitet og skiller sig ud takket være det særlige industrielle look. Æstetikken spiller tæt sammen med funktionalitet, og ønsker du en bid af Italien på dit badeværelse eller i dit køkken, får du det med Cristinas produkter

Det industrielle design forenes i tæt samspil med det rustikke, slidstærke rustfrie stål og de skarpe, smukke linjer i formsproget. Her får du industrielt design, men på en ny og elegant måde.

Armaturer og andet udstyr giver kant til det stramme nordiske udtryk, som mange boligindretninger har – er du derfor til et industrielt design, får du det med Cristina-produkter.

Made in Italy – italiensk kvalitet med respekt for miljøet

Alle dele af produktionen foretages i Italien, og derfor kan der med rette stå ”Made in Italy” på Cristina-produkter. Som led i produktionen bruges der udelukkende materialer af højeste kvalitet, samtidig med at de avancerede teknologiske processer med respekt for miljøet sikrer den tårnhøje kvalitetsstandard, som kendetegner Cristina.

Hele produktserien har stort fokus på miljø og bæredygtighed og med øje for strenge internationale krav, er hvert produkt designet med henblik på at reducere det massive vandforbrug og passe bedre på vores jord.

chevron-down