Queen

Queen-serien er en del af Cristinas Contemporary Collection og tilbyder armaturer, der er inspireret af en dronnings feminine og viljestærke ånd.

Læs mere

Queen sortiment

Håndvaskarmatur
Brusesæt

Armaturer med en feminin elegance

Designerne bag Queen-serien ville udvikle armaturer med et simpelt design, der samtidig kunne udvise en stærk personlighed. Ved at kombinere praktik og elegance har de lavet armaturerne i Queen med et rent og moderne design, der også har nogle helt særlige karakteristika.

Armaturerne har nemlig runde og bløde former, der er inspireret af den feminine, bestemte og viljestærke ånd, du ser hos en dronning. Det der typisk kendetegner en dronning, er bevidstheden om, at enhver gestus – selv den mindste – skal have et strejf af unikhed. Og det har designerne bag Queen taget til sig i deres design af armaturerne.

Dronningen går hånd i hånd med sin konge

Som pendant til Queen-armaturernes runde og bløde former har designerne også udviklet serien King, der er mere firkantet i sin form. Hvor Queen er inspireret af en dronning, er King nemlig inspireret af kongers maskulinitet, styrke og stolthed.

Serierne ligner hinanden, da de har mange af de samme designlinjer og har begge nogle karakteristiske greb, der gør dem nemme at genkende. Det er derfor tydeligt at se, at de går hånd i hånd. Armaturerne i Queen og King kommer desuden begge med krom overflade.

chevron-down