Profilo

Profilo er blandt serierne i Cristinas Contemporary Collection. Serien har et komplet sortiment af armaturer, der er designet med inspiration fra trekantens geometriske form.

Læs mere

Profilo sortiment

Håndvaskarmatur
Brusesæt
Kararmatur

Trekantsdesign giver armaturet en slank silhuet

Armaturerne i Profilo-serien består af en trekantet krop med afrundede kanter, der giver dem en slank silhuet. Grebet har en ergonomisk rektangulær form med afrundede hjørner, der understøtter armaturets bløde former og giver armaturet et samlet harmonisk udtryk.

Profilo har altså ingen skarpe kanter, men brede kurver der både gør den smuk at se på og behagelig at røre ved. Armaturerne er dermed ideelle i enhver sammenhæng og opfylder forventningerne hos dem, der søger et produkt af høj kvalitet med en frisk og moderne charme.

Optimal komfort og kvalitetsmaterialer til hverdagens brug

Håndvaskarmaturet fra Profilo er desuden designet, således at tuden er længere end kroppen og med en hældning på vandstrålen. Det giver god plads til hænderne under håndvask og sikrer optimal komfort til hverdagens brug.

Profilo præsenterer et komplet sortiment af armaturer, der er støbt i messing. Armaturerne kommer som udgangspunkt med krom finish, men kan også vælges i et udvalg af blanke og matte farver. Den slidstærke PVD-belægning er tilgængelig på en række af farverne efter forespørgsel.

chevron-down