Italy

Den prisvindende Italy-serie er en del af Cristinas Contemporary Collection og indeholder armaturer med et unikt design, der forener elegante detaljer med naturlige materialer som marmor og sten.

Læs mere

Italy sortiment

Håndvaskarmatur
Brusesæt
Kararmatur

Et moderne twist til klassiske stilarter fra 1920’erne

Designeren bag Italy har defineret nye former på armaturer ved at nyfortolke de klassiske stilarter, der var populære i 1920’erne og givet dem et moderne twist. Serien er kendetegnet ved sit elegante og sofistikerede design, hvor der er brugt marmor og sten til armaturets greb.

Der er desuden installeret en flowregulator i armaturets tud for at sikre, at der kommer en ensartet strøm af vand til en behagelig håndvask.

Italy-serien vandt med sit eksklusive design i 2017 “Archiproducts Design Award” og “ADI Ceramics & Bathroom Design Award”.

Sammensæt dit eget personlige armatur

Armaturet er støbt i messing, mens grebene er lavet ud af en forarbejdet blok af solidt marmor eller sten. Marmor og sten er naturlige materialer, og hver eneste blok er forskellig. Det giver grebet en unik farve og effekt, der er afgørende for armaturets endelige udtryk.

Med Italy-serien har du mulighed for at sammensætte en række forskellige stilarter og finish med flere typer af marmor eller sten. På den måde kan du sammensætte et armatur, der passer til din personlige smag. Der kan faktisk laves op til 50 forskellige kombinationer.

chevron-down