CB200

Copenhagen Bath – CB200

Unikke, rene linjer og funktionalitet i stærkt dansk design. Det kendetegner Copenhagen Baths CB200-serie, der består af eksklusivt badeværelsestilbehør, som hylder, toiletbørste, knager, håndklæde- og toiletrulleholder.

Stilen på badeværelset sættes ikke kun ved de rigtige valg af fliser, vask og armatur, men i lige så høj grad i valget af tilbehør. Det er det, der er med til at fuldende rummets helhedsindtryk.

Læs mere

CB200 sortiment

Toiletrulleholder
Håndklædeholder
Toiletbørste

Dansk design i kvalitetshåndværk

CB200-serien står for håndværk i høj kvalitet. Den klassiske og tidløse formgivning giver dig tilbehør, der passer smukt ind i det moderne badeværelse.

Designet hænger uløseligt sammen med funktion, som er tænkt ned i mindste detalje. Og de små finesser gør CB200 til noget særligt.

 

Kvaliteten i seriens produkter er ikke til at tage fejl af – her er kun de bedste og mest slidstærke materialer brugt til at fremstille godt dansk håndværk. Du skal nyde hver dag på dit badeværelse, og det kan du kun, hvis kvalitet, design, funktion og håndværk går op i en højere enhed.

Mix og match nuancerne på dit badeværelse

Alt tilbehør i serien er fremstillet af rustfrit stål. Det sikrer dig et slidstærkt og bæredygtigt materiale, som du kan nyde godt af de næste mange år. Det betyder dog ikke, at du ikke kan vælge mellem forskellige nuancer, så du kan finde den, der bedst passer til dig og din personlige stil.

Er du mest til en mat hvid, der kan give et roligt udtryk i dit rum? Eller foretrækker du at skabe en mere dramatisk kant på badeværelset med en mat sort? Valget er dit.

Vil du skabe en sammenhængende tråd på dit badeværelse med flere tilbehørsdele fra serien, kan du give rummet et smukt helhedsindtryk, hvis du holder dig til sorte nuancer. Vil du i stedet give det et personligt twist og bløde et stringent look op, kan du mixe de forskellige nuancer.

Giv dit badeværelse en fornemmelse af ro og velvære

Badeværelset er et af de rum, hvor du bruger allerflest timer. Derfor skal det også være et rum, hvor du kan finde ro og lade op.

Med hylder, knager eller håndklædeholder fra CB200-serien kan du med et elegant og enkelt design give rummet et roligt og afslappet udtryk, der smitter af, hver gang du træder ud på dit badeværelse.

chevron-down