Hammam

Aquanova – Hammam

Bring ro og velvære ind på dit badeværelse med tilbehør fra badeserien Hammam.

Hammam er indbegrebet af ro og wellness. De tyrkiske bade taler til alle dine sanser, og det er det ideelle sted at gå hen, hvis du vil forkæle din krop og din sjæl. Med Aquanovas Hammam badeserie kan du skabe den samme autentiske stemning hjemme på dit eget badeværelse.

Pryd din håndvask med en håndlavet sæbedispenser i marmor eller hæng en toiletpapirrulleholder i marmor op på væggen ved toilettet.

Læs mere

Hammam sortiment

Tandkrus
Sæbeskål
Sæbedispenser
Toiletbørsteholder
Beauty Box
Toiletpapirholder
Bakke
Håndklædeholder
Kleenex holder

Unikt og håndlavet badeværelsestilbehør i marmor

De naturlige Hammam produkter i marmor tilfører et særligt udtryk og en autentisk atmosfære på dit badeværelse.

Hvert enkelt produkt i badeserien er håndlavet og helt unikt, og du kan vælge mellem farver som brun, mørkegrå og hvid. Skab velvære på dit badeværelse og led tankerne hen på hammam, ro og wellness ved at pynte rummet med smukt marmortilbehør fra Hammam-serien.

Gør dit badeværelse til en fryd for øjet og for sjælen

Når du indretter dit badeværelse, er det en god ide både at have funktionalitet og udtryk med i dine overvejelser. Èn ting er, at det skal fungere i det daglige at bruge dit badeværelse. Noget helt andet er, at det også gerne skal være rart at opholde sig i rummet.

 

Med autentisk og stemningsfyldt badeværelsestilbehør kan du skabe den helt rigtige atmosfære, der plejer både krop og sjæl.

Hammam-serien bringer natur og velvære ind i rummet, og du kan skabe et helt særligt roligt udtryk ved at indrette dig med sæbedispenser eller sæbeskål i marmor og et matchende tandkrus eller en toiletbørsteholder i marmor.

Tal til alle dine sanser med duftpinde eller duftlys

Hammam-serien tæller alt det tilbehør, der hører til badeværelset.

Du kan også købe en smuk Hammam duftpindeholder, der spreder den skønneste duft i rummet. Hav alle dine sanser med, når du indretter dig på badeværelset. Det skaber den mest autentiske og helhjertede stemning i rummet.

chevron-down