Suite

Med det italienske brand Geromin og deres serie Suite får du ikke bare inventar til badeværelset – du får eksklusive møbler, der er designet ned til mindste detalje. Serien er inspireret af konceptet omkring wellness kombineret med klassiske møbler. Du får derfor løsninger til badeværelset i særklasse. Suite-serien består blandt andet af håndvaske, vaskeskabe, spejle og hylder i de bedste materialer og med en innovativ tilgang til både design og funktion.

Læs mere

Suite sortiment

Vaskeskab
Spejle

Et væld af farver til din individuelle stil

Med Suite kan du skabe et badeværelse, der emmer af eksklusivitet og ro – og med en base i en lang række trænuancer samt fronter i mere end 30 farver, bliver det nemt at få et personligt udtryk.

 

Seriens mange farver giver mulighed for at udfolde dine kreative tanker og idéer, så du ender med et møbel, der er præcis, hvad du drømmer om.

Udtryk din personlighed med skræddersyede løsninger

 

Stil og indretning er en personlig sag, og med Suite kan du skræddersy modulerne efter dit behov. Eksempelvis kan det store hyldesystem indrettes præcis, som du ønsker – ryk rundt på hylderne og tilpas spejlet. Du kreerer selv helhedsindtrykket.

De åbne hyldemoduler giver desuden plads til kreativ udfoldelse. Her kan du placere bøger, planter eller yndlingscremer, der passer ind i æstetikken i rummet.

En kombination af materialer skaber et unikt badeværelse

Serien er designet med materialer, der smelter sammen i et elegant udtryk. De naturinspirerede materialer i basen kombineret med et væld af farver på fronterne samt de rene linjer i formsproget skaber tilsammen et yderst moderne badeværelse.

Hvis du drømmer om et finessefyldt rum med fine detaljer og den højeste kvalitet, som er nemt at skræddersy til din personlige smag, så kan du kigge mod den italienske designserie Suite fra Geromin.

chevron-down