Geromin Eclipse

Med Geromin Eclipse får du smukke italienske designløsninger, som samtidigt gør hverdagslivet lettere på dit badeværelse.

Serien består af både vaskeskabe, håndvaske, bordplader og spejle – alt sammen indpakket i et elegant og yderst moderne udtryk. Håndvaskene i serien er eksempelvis enten bygget ned i eller placeret oven på bordpladen, hvilket giver et formfuldendt udtryk til dit velværerum.

Intet er overladt til tilfældighederne, og du får stor detaljerigdom med Eclipse.

Læs mere

Geromin Eclipse sortiment

Vaskeskabe
Spejle

Marmoroverfladen giver et eksklusivt touch

Eclipse-serien er kendetegnet ved marmoroverfladen på vaskeskabene. Det lyse eller mørke marmor med de organiske vener har både et historisk islæt, men skaber også et moderne udtryk.

 

Seriens farvenuancer er kontrastfyldte – enten blegt eller dramatisk mørkt marmor, som bliver sat op mod lyst eller mørkt træ. Eclipse er for dig, der ønsker at tage din badeværelsesindretning til det næste niveau med dristige designvalg.

Glasskabe giver plads til personlighed

I serien finder du også et æstetisk højskab med glas på fronten. Det tilføjer en lethed til hele rummet, og skabet kan sættes sammen i par eller i en række af tre skabe.

Det rummer et funktionelt element, da du nemt kan overskue og holde overblik over dine ting. Derudover får skabet også et personligt udtryk, når du fylder det op med cremer, elegante håndklæder og dine yndlingsparfumer.

Skab et nærmest grafisk udtryk ved at fordele badartikler på hylderne på en måde, der er i tråd med resten af din indretning.

Alle hylder er aftagelige og kan derfor flyttes rundt på efter behov. Det giver mulighed for hele tiden at forny udtrykket ved at rykke rundt, tilføje planter eller andre nipsting, der fuldender looket.

Geromin er ikke blot inventar til badeværelset – det er de bedste materialer og de nyeste designtrends nænsomt svøbt i en helt særlig atmosfære.

Firkantet, rundt eller skræddersyet spejl? Det er op til dig

Hos Geromin kan du både vælge den traditionelle løsning med et firkantet spejl eller gå med det runde spejl, der bløder de firkantede former på skabene op. Du kan også vælge det større spejlmøbel med tilhørende hylder. Her går funktion og æstetik op i en højere enhed.

chevron-down