Fratino

Fratino

Hvis du drømmer om at skabe et unikt udtryk på dit badeværelse, hvor naturen har den altoverskyggende hovedrolle, skal du kigge nærmere på serien Fratino fra Geromin.

Med denne serie får du eksklusive italienske designløsninger af højeste kaliber til dit badeværelse. Der er både lagt vægt på et moderne udtryk og masser af funktionalitet – altid i de bedste materialer.

Fratino er en møbelserie, som kommer i varierende størrelser. Drøm stort og tænk ud af boksen med Fratino.

Læs mere

Fratino sortiment

Vaskeskab
Spejle

En innovativ anvendelse af træ

Med Fratino-serien har Geromins designere undersøgt, hvordan træ kan indgå i badeværelsesindretningen på en helt ny måde. De har derfor skabt en asymmetrisk base i træ, som kan sættes sammen med vaskebordet på forskellige måder. Indretning er en personlig smagssag, og seriens elementer gør det nemt for dig at skræddersy til netop din stil.

Basen er et komplet bord med ben og bordplade og kan sammensættes med skuffer i et stort udvalg af farver, der står i smuk kontrast til træets organiske udtryk.

Lad din stil strømme igennem rummet og skab et badeværelse, der indbyder til ro og velvære hver evig eneste dag.

Kontraster og detaljer i en stilfuld forening

De varme noter fra træet er elegant sat sammen med de kølige metalgreb – kontrasterne er til at tage at føle på.

Ved at mikse og matche forskellige materialer får du en designløsning, hvor alle detaljer kommer til sin ret og helhedsindtrykket står knivskarpt. Vælg et aflangt eller et rundt spejl, alt efter behov – eller vælg et åbent skab og giv dine parfumer en prominent plads.

Alt er muligt med Fratino fra Geromin – tilføj italiensk design og kvalitet til dit badeværelse og skab et rum med plads til rolige og fredfyldte timer.

chevron-down