Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger
1. Indledning
Denne Persondata- og cookiepolitik beskriver hvordan Bad & Fliser A/S indsamler og i øvrigt behandler dine oplysninger i forbindelse med, at du besøger vores hjemmeside www.badogfliser.dk.
Der er både tale om oplysninger som du selv har givet ved indtastning, eller oplysninger som bliver indsamlet automatisk, når du besøger vores hjemmeside.
Bad & Fliser indsamler kun personoplysninger i de tilfælde hvor det er relevant, med henblik på at tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med tilbud og information om vores produkter og varer.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid gældende regler i databeskyttelseslovgivningen.

2. Den dataansvarlige
Bad & Fliser betragtes som dataansvarlig i forhold til de personoplysninger, du afgiver til os. Du kan finde Bad & Flisers kontaktoplysninger nedenfor:
Bad & Fliser A/S
CVR nr.: 32 05 92 79
Ejby industrivej 42, 2600 Glostrup
Tlf.nr.: +45 32 83 30 00
E-mail: [email protected]

3. Indsamling af personoplysninger, herunder formål og retsgrundlag
Behandling af personoplysninger – samtykke
Når du har tilmeldt dig til Bad & Flisers nyhedsbrev, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud.
Vi behandler personoplysninger i form af dit navn, din e-mailadresse samt oplysninger om dine køb hos os.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på [email protected] og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.
Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi samtidigt slette de oplysninger som du har afgivet i forbindelse med tilmeldingen.
Retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet er samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Behandling af personoplysninger i forbindelse med køb hos Bad & Fliser
I forbindelse med dit køb hos Bad & Fliser A/S har du indtastet en række personoplysninger.
Disse oplysninger er følgende:
• Dit navn / firmanavn
• Din adresse
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• CVR-nummer
• Dine betalingsoplysninger
Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.
Retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet er kontrakt, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

Optimering af hjemmesiden (cookies)
Med henblik på at forbedre indretningen af vores hjemmeside og målrette markedsføringen af vores produkter, indsamler vi følgende personoplysninger: navn, adresse, e-mail, telefonnummer, IP-adresse og cookies. Dette sker til følgende formål:
a. Ved din brug af vores hjemmeside indsamles oplysninger om brugertrafik på hjemmesiden, herunder de besøgte sider. Disse oplysninger bruges til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside samt at indrette hjemmesiden bedst muligt. Se nærmere herom nedenfor under afsnittet om cookies.
b. Markedsføring: personoplysninger anvendes til målrettet markedsføring og kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder, herunder at sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve (hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev).
Grundlaget for vores behandling er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f (nødvendighed for at kunne forfølge legitime interesser i forhold til markedsføring og forbedring af hjemmeside).
Læs mere om cookies nedenfor.

4. Modtagere af personoplysninger
Med henblik på at kunne håndtere dit køb, videregiver vi dine personoplysninger.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma - som på nuværende tidspunkt er GLS og DSV - med henblik på levering af dine indkøb.

5. Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

6. Tredjeparter
Vi anvender tredjeparter til behandling af:
• Dine betalingsoplysninger: BamboraDandomain, WooCommerce og Microsoft Dynamics 365 Business Central
• Dine køb: BamboraDandomain, WooCommerce og Microsoft Dynamics 365 Business Central
• Håndtering af nyhedsbreve via e-mail: KlaviyoClerk
• Håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister: Sleeknote og KlaviyoBad & Fliser har indgået databehandleraftaler med ovenstående databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

7. Opbevaringsperiode
Bad & Fliser opbevarer alene dine personoplysninger så længe det tjener et sagligt formål, eller så længe Bad & Fliser er pålagt det i medfør af lovgivningen. Bad & Fliser er forpligtet ifølge bogføringslovens krav, til at opbevare regnskabsmateriale i 5 år. Det betyder, at vi opbevarer oplysninger indhentet i forbindelse med dit køb i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

8.Dine rettigheder
Du har som den registrerede en række rettigheder, som følge af, at Bad & Fliser behandler dine personoplysninger.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
Du har ret til indsigt, hvilket betyder, at du har ret til at få at vide hvilke personoplysninger vi behandler om dig, hvad formålet er, hvor vi har oplysningerne fra, hvor længe vi opbevarer dem, samt hvem vi eventuel videregiver oplysningerne til.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
Hvis du ønsker at klage over Bad & Flisers behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: [email protected].

9. Cookies
Vi anvender cookies på vores hjemmeside www.badogfliser.dk.

Hvad er en ”cookie”?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Den indsamlede data fra cookies anvendes blandt andet til at analysere din adfærd på hjemmesiden, og for at give dig den optimale oplevelse.

Hvordan sletter du cookies?
Du kan slette cookies, såfremt du ikke længere vil lagre dem på din computer, tablet eller an-den tilsvarende enhed.
Du finder en vejledning her til hvordan du sletter eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website
Indsamlingen af cookies på Bad & Flisers hjemmeside har flere formål:
• At gemme dine indstillinger.
• Trafikmåling og statistik.
• Målretning og frekvensstyring af annoncering.
• Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Tredjeparter
Hjemmesiden anvender cookies fra følgende tredjeparter:
• Google Analytics
• Facebook
• Instagram
• Pinterest
• LinkedIn
• YouTube
• Sleeknote
• Klaviyo
• Hotjar
• Clerk

chevron-down