Outlet

Outlet

Få gode produkter i vores outlet

Det er de færreste af os, der ikke slår til ved et godt tilbud. Det gælder selvfølgelig også på fliser, klinker, natursten, sanitet og meget mere. Der kommer løbende nye produkter til vores sortiment, og derfor er det også nødvendigt at få solgt ud en gang imellem. Står du i en situation, hvor hele dit badeværelse skal fornyes, kan du med fordel tjekke vores outlet ud. Du kan sagtens være heldig at finde lige det produkt, du leder efter.

Læs mere

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Få dit drømmeresultat lidt billigere: Køb udstillingsmodeller

Vores fysiske butikker har et showroom, hvor du kan se forskellige løsninger til dit badeværelse, klinkegulv og meget mere. Når vores sortiment skiftes, gør vores showroom det samme. Derfor kan du i vores outlet købe udstillingsmodeller til næsten det halve af beløbet. Udstillingsmodellerne fremstår ofte som helt nye, så her kan du gøre dig en god handel for en brøkdel af den oprindelige pris. Det gør det måske muligt for dig at købe præcis de produkter, du ønsker dig. Vær opmærksom på, at udstillingsmodellerne kun sælges til afhentning i vores fysiske butikker.

Sanitet på budget

Det er selvfølgelig ikke kun, når vores sortiment udskiftes, at der kommer produkter til salg i outletkategorien. Produkter kan sagtens komme i vores outlet, selvom de ikke udgår fra vores sortiment. Er du på udkig efter sanitet til dit badeværelse, kan du finde gode tilbud her. Hold løbende øje. Du finder vaske, badekar, spejle, afskærmning og badeværelsesmøbler med gode procenter.

Spar penge på badeværelsestilbehør

Leder du efter badeværelsestilbehør, der giver dit badeværelse det sidste touch, kan du også her finde produkter i outlet og spare procenter.

Showrooms

Åbent i dag 09:00 - 17:30

København
H.C. Andersens Boulevard 5A
1553 København V
32 83 30 00
info@badogfliser.dk

Åbent i dag 09:00 - 17:30

Glostrup
Ejby industrivej 42
2600 Glostrup
32 83 30 00
info@badogfliser.dk
chevron-down