"
Kunden ønskede sig bare et lækkert badeværelse, næsten uanset pris. Den skulle bare have fuld gas. Og det fik den også.
Leif Baltzer

Et indhak i væggen gav flere muligheder

Sådan gjorde ekstra plads den store forskel

Vi fandt ud af, at der var et hulrum bag væggen, som man kunne banke ned og lave et indhak. Det gjorde, at vi kunne lave det fedeste bruseområde med massere plads på et ellers lille badeværelse. Samtidig gav det også god plads til toilettet og badeværelsets andre funktioner.

Bruseafskærmning i glas gør rummet åbent og lyst

Bruseafskærmningen er lavet på mål og følger væggen, så den slutter helt tæt om bruseområdet. Her er det en fordel at vælge glas, da det stadig er åbent og lyst, selvom brusevæggen går ud i rummet.

Læs mere om hvordan du vælger den rigtige bruseafskærmning hos Bad & Fliser.

Armaturer og fliser som dekoration

Hvis man ofrer mange penge på armaturer, kan man lige så godt sørge for, at man kan kigge ind i bruseområdet og på den måde bruge dem som dekoration. Mosaikken på gulvet bliver også en dekoration, da det er et andet mønster end resten af fliserne.

Udnyt pladsen i bruseområdet

Som en ekstra detalje fik vi også bygget nogle hylder ind i væggen, hvor shampooen kan stå. Det er unikt og en god måde at udnytte pladsen, så man undgår, at det står og fylder nede på gulvet.

Brug fliserne til at skabe dybde

Det er den samme flise, vi har brugt på gulv og væg, men i to forskellige farvenuancer. De mørke fliser inde i bruseområdet giver noget dybde i rummet og gør, at armaturerne kommer mere frem, end hvis det var en lys flise.

Mosaikker i stedet for unidrain

Der blev lagt mosaikker på gulvet i bruseområdet, da det ikke var muligt at lave et unidrain.

Det betyder, at man i stedet skal sørge for, at der komme fald fire veje fra - ind mod afløbet - og det kan man eksempelvis løse ved at vælge mosaikker. I det her tilfælde valgte vi mosaikker, der er skåret ud af gulvflisen, så der var en fin sammenhæng i rummet.

Hvordan kommer du bedst i gang med dit badeværelsesprojekt?

“Mit bedste råd er at få det optimale ud af rummet ved at få det indrettet rigtigt. Det er vigtigt, at alle funktionerne er til stede, men samtidig må der også gerne være bevægelsesfrihed, så der er gode adgangsforhold til det hele.“

Og det synes jeg bestemt, at vi lykkedes med i det her badeværelse. Der er gode adgangsforhold til det store lækre bruseområde, samtidig med at der er den afstand, der skal være til toilettet, så man ikke føler sig klemt.

Book et møde med Bad & Fliser

Kontakt os og få sparring med en af vores indretningskonsulenter omkring dit badeværelsesprojekt.
OK - Book Møde - indretningskonsulent
chevron-down