Epoxyfuge

Fug med epoxy på badeværelset

Kender du det med misfarvede fuger på badeværelset, der er umulige at få pæne igen, uanset hvor meget knofedt og tid du lægger i rengøringen?

Vælger du at fuge med vores epoxyprodukter, er du ude over det problem. Hos Bad & Fliser kan du købe epoxyfugemasse, der egner sig særdeles godt til brug mellem de keramiske fliser i køkkenet og på badeværelset. Vælg mellem en lang række af basisfarver og få fingrene i en fugemasse, der passer perfekt til dine nye fliser på badeværelset. Er kun det bedste godt nok, når du skal have lagt fuger på dit badeværelse? Så tag et kig på vores epoxyprodukter her på siden.

Læs mere

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Fordele ved at fuge med epoxy

  • Du slipper for misfarvede, grimme fuger på badeværelset eller i køkkenet.
  • Du får lavet fuger, der holder farven.
  • Du får lagt en fuge, der ikke tager imod hverken snavs eller skidt.
  • Du ender ud med fuger, der er resistente over for bakterier.
  • Du kan vaske på epoxyfuger, når først de er helt tørre og hærdede.
  • Du kan vælge mellem flere forskellige farver.
  • Du kan tilsætte guld- eller sølvglimmer til din epoxyfuge.

Epoxy: Slip for at kæmpe med rengøringen af dine fuger

Har du én gang prøvet at have et badeværelse med misfarvede fuger? Så har du sikkert mærket på egen krop, hvor slidsomt det kan være at kæmpe med at få fugerne flotte igen.

Selv knofedt og skrappe rengøringsmidler er ikke nok, når det kommer til grimme fuger med slemme misfarvninger. Vores bedste råd til dit nye badeværelse er derfor, at du forebygger misfarvninger på dine fuger ved at fuge med epoxy.

Slip for, at dine nye fliser hurtigt kommer til at se slidte ud

Epoxyfugemasse er den bedste og nemmeste måde at bevare et smukt og rent udtryk på dit badeværelse. Selv de smukkeste nye fliser kan nemt komme til at se slidte og trætte ud, hvis fugerne ikke forbliver rene og klare i farven.

Tilføj et andet look med glimmer

Vil du gerne peppe farven på din fuge på badeværelset en anelse op, kan du overveje at tilsætte lidt glimmer. Hos os kan du købe glimmer i guld eller sølv, som du kan tilføje din epoxysilikone, og vi har også et stort udvalg af metal glimmer, som eksempelvis kobber.

Lad endelig din fantasi få frit spil, når du skal vælge farver til dit badeværelse. Det er kun dig selv, der sætter begrænsninger, når du skal vælge farve på dine fliser og dine fuger.

Leg med udtrykket på dit badeværelse - vær kreativ med farven på fugen

Elsker du farver? Og kan du godt lide at lege med farverne og udtrykket i din indretning? Hvorfor så ikke også lade din personlige stil afspejle sig inde på dit badeværelse?

Fugen mellem dine fliser behøver ikke at være hverken hvid eller grå. Den kan sagtens have en anden mere levende farve. Vælger du en fuge med en mere iøjnefaldende farve, kan du lege med mønsteret i fliserne på en personlig og autentisk måde.

Giv dig selv lov til at drømme stort

Har du tænkt over, at badeværelset er et af de rum i din bolig, som du besøger oftest? Og som du derfor bruger en del tid i? Drømmer du om et badeværelse, som du bliver glad af at træde ind i, og som du med glæde vil vise dine gæster vej til, så drøm gerne stort. Gå gerne efter de flotteste fliser og den mest elegante håndvask, hvis økonomien er til det.

Og vær gerne pertentlig med selv de mindste detaljer som fugemasse eller en særlig trykknap til toilettet. De små detaljer medvirker til, at du ender ud med et gennemført og flot badeværelse, som kan leve op til alle dine forventninger, og som gør dig glad, hver eneste gang du går derind.

Skal vi hjælpe dig på vej med dit nye badeværelse?

Vil du gerne have vores hjælp, når du skal vælge toilet eller fliser til dit nye badeværelse? Så hjælper vi dig altid gerne. Hos Bad & Fliser er vi eksperter i at hjælpe vores kunder med at få deres badeværelsesdrømme til at gå i opfyldelse, og vi vil elske også at få lov til at hjælpe dig. Kig gerne ind forbi et af vores showrooms, hvor du kan få masser af gode idéer til indretningen af dit badeværelse, eller find inspiration i vores online inspirationsunivers.

Du kan også vælge at ringe til os på telefon 32 83 30 00 eller sende en mail afsted til os på [email protected]. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et svar.

chevron-down