DANSANI 40 ÅRS JUBILÆUMSKAMPAGNE

YNDLINGSFARVE TIL 0 KR. Du sparer op til 7650 i hele november og december måned

Sæt din farveglæde fri, når Dansani fejrer 40 år med designmøbler til badet. Udforsk alle de mange fantastiske nuancer i farvepaletten. Vi giver dig din drømmefarve året ud – og du betaler kun for klassisk hvid mat.

Gå ikke glip af chancen for at gøre dit badeværelse unikt og personligt med din yndlingsfarve eller dekor. Du kan se møblerne i vores showrooms Glostrup og København

komfortabel & velfungerende

I den tidløse nuance af mørkegrøn, fremstår 'Classic' som en grøn klassiker, der i kombination med de smukke messingdetaljer, forvandler badeværelset til en eksklusiv oase af velvære. Et gennemtænkt design skaber harmoni i dette rum, hvor møbelvasken og bordpladen er skræddersyet til perfektion.

Dansani lyseblå badeværelse med badeværelsestilbehør
Dansani lyserød badeværelse med badeværelsestilbehør

ro og elegance

At træde ind i et badeværelse, indrettet i blå og mørkeblå toner, er som at åbne døren til en oase af ro og elegance. Farven blå omfavner øjeblikkeligt dine sanser med en følelse af fred og tidløs skønhed. Dette mørkeblå badeværelse skaber en stemning af hemmelighed og intimitet, og det inviterer dig til at trække dig tilbage og genoplade. Det er et sted, hvor stress og bekymringer forsvinder, og du finder indre ro og velvære.

Vælg det rigtige badeværelsesmøbel

Gør dit badeværelse unikt og personligt ved at udforske vores farvepalet. For tips om valg af det rigtige badeværelsesmøbel, tjek vores guide: Sådan vælger du det rigtige badeværelsesmøbel.

Med møbler fra Dansani har du mulighed for at skabe et helt unikt badeværelse – mange af serierne giver dig nemlig mulighed for at tilpasse både størrelse, greb og farve, så de passer til lige præcis dit badeværelse. Vælg mellem møbler fra både Calidris, Luna, You og alle de andre Dansani-serier.

chevron-down