Tapwork

Møbler i træ har tendens til at få et tungt og rustikt udtryk i rummet. Det kan især være en udfordring på badeværelset, hvor der skal være mange funktioner på få kvadratmeter. Her gælder det derfor ofte om at få tingene til visuelt at syne af mindre.

Den udfordring har Wood by BG løst med deres Tapwork-serie. Tapwork er en serie med dansk snedkererede badeværelsesmøbler, der er designet i samarbejde med Bad & Fliser. Serien indeholder både vaskeskabe og en væghængt reol.

Læs mere

Tapwork sortiment

Vaskeskabe
Reol

Træmøbler med et let og elegant udtryk

Der er arbejdet på hver eneste detalje, når det kommer til designet på badeværelsesmøblerne i Tapwork-serien. Lige fra den tynde træramme til indfræset greb på vaskeskabene. Det sikrer, at møblerne får et lettere og mere elegant udtryk i rummet.

Vaskeskabene har desuden minimal luft mellem kabinettet og skufferne i massivt træ. Det betyder, at møblet får en ensartet overflade og et mere stilrent look.

Få naturen med ind i din indretning

Med snedkermøblerne fra Tapwork får du møbler, der er produceret i certificeret træ. Det naturlige materiale giver møblerne et smukt look og er en ideel måde at få naturens varme med ind i din indretning på badeværelset.

Tapwork-seriens møbler kan vælges i natur eg, røget eg eller valnød. De tre udvalgte træsorter repræsenterer den nordiske forståelse af træ og giver dig et farvespekter, der både indeholder lyst og mørkt træ.

Materialer med lang holdbarhed

De dansk snedkererede møbler fra Tapwork bliver oliebehandlet i forbindelse med produktionen. Det sikrer, at møblerne bliver mere robuste over for fugten på badeværelset og forlænger deres levetid.

Det betyder, at du får badeværelsesmøbler i naturlige materialer uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

chevron-down