Noma

Danske Strømbergs NOMA-serie er udviklet til at skabe kontraster på badeværelset og er til dig, der ønsker at give indretningen masser af kant.

Serien er kendetegnet ved sit smukke danske design, der følger en årelang dansk designtradition for enkle, innovative og samtidig tidløse designs. Og så er kvaliteten altid fra øverste hylde.

Læs mere

Noma sortiment

Bruseafskærmning

Sort dramatik i dit baderum

’Bold and Black’ er seriens udgangspunkt. Det modige design kommer kun i sort – og er du vild med sorte, minimalistiske detaljer i din indretning, falder NOMA lige i din smag.

Med de dramatiske sorte detaljer kan du give dit baderum masser af karakter. Det er en måde at afspejle din personlige stil i det rum, hvor du bruger mange timer i dagligdagen.

Skab et New Yorker-look på dit badeværelse

Er du vild med den industrielle New Yorker-stil? Så kan du med NOMA fuldende den på stilfuld vis.

De sorte detaljer giver det helt rigtige New Yorker-udtryk, og du kan vælge at gå efter bruseafskærmning med store glasvægge – eller du kan få afskærmningen med de populære New Yorker-ruder. Det giver badeværelset en industriel wibe, som var du i The Big Apple.

De sorte bruseafskærmninger står smukt til enhver type flise. Men vil du understrege stilen fra den amerikanske storby, kan du gå efter at matche bruseafskærmningen med hvide metrofliser på væggene.

Vælg mellem praktisk hjørneafskærmning eller foldedør

NOMA-serien består af to forskellige typer bruseafskærmning: En hjørne- og foldedør.

Kig gerne på dit badeværelse og behov, når du skal vælge mellem de to typer. Har du et lille badeværelse, hvor kvadratmeterne er få, kan det være en idé at gå med en foldedør, der kan foldes sammen og derfor udnytter pladsen optimalt.

Seriens bruseafskærmninger er ikke bare smukt design, her er også tænkt på funktionaliteten. Det betyder, at du har mange justeringsmuligheder for at skræddersy den til dit behov.

Og så er der tilmed tænkt på den travle hverdag – glasset er let at rengøre, så du ikke skal bruge lang tid på at holde det pænt.

chevron-down