Lucca

Bruseafskærmninger er ikke kun praktiske - de er også en del af badeværelsets indretning. Med Strømbergs LUCCA-linje får du bruseafskærmninger, der både er funktionelle og smukke.

Bruseløsningerne er designet i tråd med den danske designtradition, og du får derfor holdbart og elegant dansk design, når det er bedst.

Læs mere

Lucca sortiment

Bruseafskærmning

Innovativt og tidløst nordisk design

Bruseafskærmningen har først og fremmest en praktisk rolle på badeværelset – den sørger for at holde vandet ude fra resten af rummet, når du bader. Men den har i lige så høj grad en æstetisk funktion, fordi den indgår i et samlet hele med resten af badeværelsesindretningen.

LUCCA-serien er indbegrebet af nordisk design i en innovativ og samtidig tidløs forklædning.

De rene og enkle designlinjer harmonerer perfekt med de nordiske trends i baderummet. Det giver din indretning et roligt og enkelt udtryk, som hver dag vil være med til at få skuldrene til at sænke sig, når du træder ind på dit badeværelse.

Få brusenicher, der er skræddersyet til dit badeværelse

 
Er du den heldige ejer af et stort badeværelse med plads til store armbevægelser – både i bogstavelig og indretningsmæssig forstand? Eller er du mere begrænset af få kvadratmeter?

Uanset hvad kan du få LUCCA-bruseafskærmninger, der passer perfekt ind på dit badeværelse. Bruseafskærmningerne kan fås på mål, så du får skræddersyet din helt egen bruseafskærmning, som var den tegnet direkte til dit badeværelse.

Vælg niche, folde eller hjørne

LUCCA-serien består af niche-, folde- og hjørne-afskærmninger. Hvad der passer bedst hjemme på dit badeværelse, er helt op til dig.

Har du et lille badeværelse, kan en foldedør fra LUCCA være den optimale løsning. Her kan dørene foldes sammen, så de ikke fylder ud i rummet. Det er en fordel, hvis der er lidt plads fra brusenichen til din håndvask. Så kan du uden problemer åbne døren og træde ind under bruseren.

Har du et stort badeværelse, er mulighederne flere – og det er ene og alene op til dig hvilken bruseafskærmning, der bedst opfylder dine behov og ønsker til funktionalitet og udtryk.

chevron-down