Air

Et badeværelsesmøbel, der svæver let og elegant på dit badeværelse, og som giver en luftig fornemmelse i rummet. AIR er til dig, som ønsker et enkelt og let udtryk på dit badeværelse.

AIR’s design giver et luksuriøst og eksklusivt udtryk, der til fulde lever op til dets navn. Designet giver en rolig atmosfære i rummet takket være det enkle formsprog.

Læs mere

Air sortiment

Vaskeskab

Modulér, som du ønsker

AIR består af kassemoduler på enten 30 eller 60 cm. Du kan derfor modulere, præcis som du ønsker, ud i elleve forskellige variationsmuligheder.

Det giver masser af muligheder for at opnå et smukt og eksklusivt udtryk på det store såvel som det lille badeværelse.

Vælger du bordpladerne i Corian® eller Dekton®, bliver ikke kun rammer og skuffer modstandsdygtige over for dagligdagens brug. De to materialer er yderst slidstærke, så du kan nyde dit møbel mange år frem i tiden.

Hos INR går den høje kvalitet altid hånd i hånd med markedets bedste materialer, der sikrer dig bæredygtighed på dit badeværelse.

Udtryk din personlighed

Der er masser af muligheder for at udtrykke din personlighed og stil på badeværelset med AIR. Udover selv at sammensætte moduler, som du vil, kan du vælge mellem et hav af smukke farver. Du kan endda selv vælge en NCS-farve. Så kan du få præcis den nuance, der passer ind hjemme hos dig.

Skal vasken være rund eller firkantet? Og skal den stå midt for eller til en af siderne? Du bestemmer helt selv, hvordan møblets udtryk skal fuldendes – og derfor får du alle muligheder for at lade din personlighed skinne igennem på dit badeværelsesmøbel.

 

Høj kvalitet går hånd i hånd med markedets bedste materialer

Med den unikke overfladebehandling TX Top Extreme™ bliver møblet forseglet og beskyttet mod hverdagens slid og fugt. Det betyder, at det kan holde til det meste. Og i mindst 15 år.

chevron-down