Stockholm

Vil du have italiensk luksus på dit badeværelse? Så er Stockholm-serien fra Ceramica Globo et godt bud, der kan indfri dine badeværelsesdrømme. Serien består af smukke vaske, toiletter og bidéter, som i et enkelt og elegant formsprog forvandler stemningen på dit badeværelse til ro og harmoni. De rene linjer passer ind i de fleste moderne hjem.

Læs mere

Stockholm sortiment

Vaske

Sofistikerede linjer og bløde former

Med Stockholm-seriens elegante design kan du skabe ro, afslapning og harmoni i hjemmets mest intime rum. Her kan du lade roen sænke sig over dig, hver gang du træder ud på dit badeværelse, takket være de enkle linjer og bløde konturer, som kendetegner Stockholm.

Formgivningen skaber rammerne om et tidløst design, der omringer dig med en fornemmelse af velvære på dit badeværelse. De rene former og stringente linjer får skandinavisk og italiensk stil til at smelte sammen i ét og samme produkt – og derfor passer det godt ind i din boligindretning, hvis du ønsker nordisk med et touch af sydlandsk stemning.

Runde, ovale eller firkantede vaske

Foretrækker du din håndvask kuglerund, oval eller firkantet? Uanset hvad byder Stockholm-serien på vaske i smukke former.

Har du indrettet dig med runde former rundt i din badeværelsesindretning, kan en rund vask understrege og fuldende den stil. Men du kan også vælge at give de runde former lidt modspil og kant ved at gå med en firkantet variant. Valget er dig – og kun din egen stil og fantasi sætter grænser.

Stærkt håndværk i bæredygtig og høj kvalitet

Stockholm-serien er ligesom resten af Ceramica Globos designproduktion fremstillet med fokus på miljøansvarlighed.

Materialerne er nøje udvalgt, og produktionsprocesserne gennemgår nøje justeringer for altid at sikre, at den nyeste teknologi bidrager med mindst muligt ressourcespild.

Det giver dig ikke bare et solidt håndværk i høj kvalitet, det giver dig også bæredygtige produkter, som du kan nyde hver eneste dag med god samvittighed.

 

chevron-down