Globo Stone

Med Stone-serien får du et innovativt design med både bløde og lige linjer. Serien består af håndvaske, toiletter og bidéter, som alle har et stringent udtryk, der skaber en rolig stemning i din indretning.

Læs mere

Globo Stone sortiment

Håndvaske
Toiletter

Kontraster forenes på elegant vis

Seriens kontrastfyldte former skaber et helt unikt udtryk på dit badeværelse. De buede former møder de mere skarpe kanter – og får hele designet til at gå op i en højere enhed.

Det moderne badeværelse skal have god plads og rummelighed. Stone-serien er skabt med henblik på et let og luftigt udtryk, hvor praktik forenes med æstetik.

En strømlinet stil ved håndvask, toilet og bidét

Drømmer du om en rød, stilfuld tråd på dit badeværelse?

Så er Stone-serien et oplagt valg. De firkantede linjer, men samtidigt buede hjørner, går igen på både håndvask, bidét og toilet. Det skaber tilsammen et helstøbt udtryk med et minimalistisk strejf.

 

Til dig, der vil sætte et personligt præg

Produkterne i Stone-serien fås som udgangspunkt i hvid, men enkelte modeller kan du også få i et væld af forskellige farver. Gå med grønlige nuancer på både håndvask og toilet for et mere personligt udtryk – du kan skræddersy præcis efter dine ønsker.

Gulvmonteret eller væghængt? Det er op til dig

Det er muligt at få toilet og bidét fra Stone-serien som væghængte eller placeret på gulvet.

Dermed kan du finde den løsning, der passer bedst til dit badeværelse. Det kan afhænge af, hvor meget plads du har til rådighed. Den væghængte variant skaber luft i indretningen, mens den anden kan gøre sig godt på et stort badeværelse med masser af plads rundt om.

Globo er førende inden for elegante og eksklusive møbler til badeværelset. Du får dermed den højeste kvalitet, hvor der er tænkt over den mindste detalje og altid innovative løsninger til det moderne badeværelse.

chevron-down