Change

Geromin – Change

Italienske Geromin er et eksklusivt brand, der leverer overraskende, elegante og unikke løsninger til dit badeværelse.

Change-serien består af skabe, håndvaske og bordplader i et væld af forskellige farver, materialer, former og kompositioner. Slå dig løs og lad din kreativitet få frit spil, når du med Change kan skabe præcis de kombinationer, som passer til dig og dit badeværelse.

Med skabe, bordplader og andet inventar fra Change-serien fra Geromin er det muligt for dig at indrette et unikt og personligt badeværelse.

Læs mere

Change sortiment

Spejle
Vaskeskabe

Moderne design og knivskarp funktionalitet

På et badeværelse er det ikke alene udtrykket, der skal afgøre, hvordan du indretter dig.

Funktionaliteten skal også gerne være i fokus, så du med fornøjelse kan gøre dig klar på badeværelset hver eneste morgen og aften. Des mere customized dit badeværelsesinventar er, des mere kan du tillade dig at indrette rummet efter dine behov og dine præferencer.

 

Change-serien giver dig mulighed for selv at kreere de løsninger, der bedst matcher dine rutiner på badeværelset.

Design dit eget badeværelsesskab med dine favoritmoduler

Har du et helt regulært badeværelsesskab i tankerne i en smuk farve, der passer ind i tidens trends? Så kan du få det med Change-serien.

Drømmer du i stedet om et skab, der både er åbent og lukket, eller som både er indrettet med en eller flere skuffer og en åben hylde til eksempelvis håndklæder? Så er det også en mulighed, når du går med Change.

Det er bogstaveligt talt kun din fantasi, der sætter en stopper, når du indretter dig med elementer fra Change-serien. Du kan mixe og matche, som du vil – så du får det præcis, som du gerne vil have det.

Funktionelt design i særklasse

Drømmer du om en bordplade med vask, der ikke hæfter på skabet nedenunder? Så du får et udtryk med masser af luft og kan bruge pladsen mellem skab og bordplade som hyldeplads?

Change er lig med funktionelt design i topklasse. Du kan sætte elementerne sammen på kryds og på tværs, du kan få et utal af farver, der harmonerer smukt – og du kan ikke komme uden om en elegant og behagelig atmosfære, når du lader Change-inventaret pryde dit badeværelse.

chevron-down