Quadri S

Quadri S-serien er en del af Cristinas Contemporary Collection. Quadri S er inspireret af Quadri-serien, der er blandt de bedst sælgende serier hos Cristina. Quadri S er skabt for at kunne tilbyde et alternativt produkt, der er tilpasset nye krav fra forbrugeren.

Læs mere

Quadri S sortiment

Håndvaskarmatur
Brusesæt
Kararmatur

En inspirerende geometrisk form

I Quadri S har man taget firkantens geometriske form, som du kender fra armaturerne i Quadri-serien og givet dem en unik blødhed gennem afrundede linjer langs kanterne. Både på tuden, håndtaget og selve kroppen på armaturet.

Og netop dette er essensens i Quadri S. S’et står nemlig for det italienske ord ”Smussatura”, der betyder afrunding. Produkternes proportioner ændres dermed, uden at der bliver gået på kompromis med den karakteristiske firkantede struktur fra Quadri-serien.

Kombiner æstetisk velvære med kvalitetsmaterialer

I designet af Quadri S har man taget udgangspunkt i menneskets krop for at sikre, at produkterne har en harmonisk og ergonomisk form. Sammen med et enkelt og stilrent design er produkterne fra Quadri S ideelle til dig, der gerne vil have wellness og velvære på badeværelset.

Quadri S kombinerer altså perfekt æstetisk velbehag med pålidelighed og holdbarhed på grund af kvaliteten af ​​de anvendte materialer. Begge dele sikres gennem streng kvalitetskontrol og fokus på detaljer i produktionen.

Du finder også et udvalg af badeværelsestilbehør i Quadri S-serien, hvilket giver dig mulighed for at skabe et gennemført badeværelse med seriens forskellige typer af finish.

chevron-down