King

I Cristinas Contemporary Collection finder du King-serien. King er en serie med armaturer, der er inspireret af en konges styrke og stolthed.

Læs mere

King sortiment

Håndvaskarmatur
Brusesæt

Et enkelt design med personlighed

Armaturerne i King kombinerer elegance og praktik gennem et slankt, rent og moderne design. Designerne bag King-serien ønskede at skabe enkle produkter, der samtidig kunne udstråle en stærk personlighed.

Med inspiration fra en konges maskulinitet, styrke og stolthed har de derfor udviklet King-armaturerne, der har firkantede former med afrundede kanter. Det bordmonterede håndvaskarmatur har desuden proportioner inspireret af den mandlige silhuet og er dermed smallere i bunden end i toppen.

Kongen møder sin dronning

Som modstykke til King-serien har designerne også udviklet serien Queen. De to serier har de samme designlinjer og ligner derfor meget hinanden. Queen er dog inspireret af en dronnings feminine og viljestærke ånd og har derfor mere runde og bløde former.

King og Queen er altså kendetegnet ved deres tydelige personligheder, men kommer også med nogle ret karakteristiske greb, der gør dem øjeblikkeligt genkendelige. Armaturerne i begge serier kommer med krom overflade.

chevron-down