Inox

INOX er en kollektion af mindre serier fra Cristina, der alle tilbyder armaturer med et enkelt og stilrent design. I INOX-kollektionen finder du serierne IX, PIX, RX, SX og UNIX.

Læs mere

Inox sortiment

Håndvaskarmatur
Brusesæt
Kararmatur

Rustfrit stål sikrer holdbare armaturer

Serierne i INOX er karakteriseret ved, at alle produkterne er produceret i AISI 316L. Det er en korrosionsbestandig form for rustfri stållegering med et lavt kulstofindhold og er blandt de stærkeste typer af rustfrit stål på markedet. Det sikrer, at du får den højeste kvalitet.

Rustfrit stål er et modstandsdygtigt og holdbart materiale, der er nemt at rengøre. Armaturerne fra INOX er derfor ideelle at bruge både indendørs og udendørs.

Miljøvenlig og kvalitetssikret produktion

Rustfrit stål er et genanvendeligt materiale. Alle produkterne fra INOX er derfor fremstillet i mere end 80% genbrugt rustfrit stål. Det er altså en miljøvenlig produktion, der desuden foregår på Cristinas egne fabrikker, hvilket også sikrer en høj kvalitetskontrol af alle produkter, der bliver produceret.

Produkterne fra INOX bliver efter produktion behandlet med en finish, der giver produkterne en fantastisk glans og gør det svært at se fingeraftryk.

chevron-down