Foil

Samme år som Cristina lancerede deres nye serie Foil, vandt den prisen ”2021 Archiproducts Design Awards” med en særlig bemærkning omkring seriens bæredygtighed. Foil-serien er en del af Cristinas Contemporary Collection og tilbyder et komplet udvalg af armaturer, der har et strømlinet design inspireret af forskellige tidsperioder.

Læs mere

Foil sortiment

Håndvaskarmatur
Brusesæt
Kararmatur

En sammensmeltning af 30’erne, 50’erne og 60’erne

Foil er en nyfortolkning af det klassiske cylinderformede armatur, hvor der har været et særligt fokus på dynamikken i armaturets krumninger. Armaturerne fra Foil har nemlig ikke én enkelt krumningsradius, som ved traditionelle armaturer. Kroppen og tuden har faktisk to forskellige krumninger.

Designeren bag Foil-serien har ladet sig inspirere af de slanke og elegante linjer fra 1930’ernes strømlinede stil samt de bløde silhuetter fra karosseriet på biler fra 1950’erne og 1960’erne. Det har resulteret i en serie af armaturer, der har minimale kanter og med et innovativt, blødt og nærmest elliptisk design.

Etgrebsarmaturer inspireret af sejlbådens lethed

Foil-serien består kun af etgrebsarmaturer, og det er netop grebet, der kendetegner seriens design. Grebet, der nærmest ser ud til at svæve fremad og naturligt inviterer til at blive brugt, er inspireret af det navigatoriske vedhæng, der gør det muligt for sejlbåde at sejle over vandet.

Det har givet Foil-armaturerne en sådan lethed, at det ligner, at de faktisk ville kunne flyde i vandet. Og med et bredt udvalg af forskellige finish lige fra krom til guld, kan du få et armatur, der udstråler en helt unik personlighed.

chevron-down