CB100

Copenhagen Bath – CB100

Copenhagen Baths CB100 er en tilbehørsserie til det moderne badeværelse. Serien består af alt fra håndklæde- og toiletrulleholdere til knager, toiletbørster og hylder. Alt sammen det, der sætter den fuldendte prik over i’et i dit velværerum.

Alt i serien er fremstillet i rustfrit stål og med smukke, tidløse og enkle designlinjer i et stærkt dansk formsprog.

Læs mere

CB100 sortiment

Knage
Hylde
Håndklædeholder
Toiletrulleholder
Toiletbørste

Rustfrit stål – perfekt til et fugtigt miljø

Hele serien er fremstillet ud fra høje krav til kvalitet og håndværk. Derfor får du i serien tilbehør, der sikrer dig, at du kan nyde godt af det i mange år frem.

Det slidstærke materiale gør det let at fokusere på ro og velvære i dit badeværelse – for du kan være sikker på, at det holder sig smukt selv i et fugtigt miljø.

Vælger du en elegant hylde fra CB100-serien, behøver du ikke hænge den på en væg uden for brusenichen. Funktionerne er mange, og materialet robust, og du bestemmer selv, om den skal hænge i dit bad, så du kan opbevare dine sæber og shampooer på smuk vis.

Stramme designlinjer med fokus på form og funktion

De unikke, rene linjer gennemsyrer hele serien. Her er minimalisme og tidløst design kombineret i en klassisk dansk formgivning, der matcher alle moderne badeværelser.

Det stilfulde design går dog aldrig på kompromis med funktionaliteten. Det er gennemtænkt ned til mindste detalje, så form følger funktion i dit daglige velværerum.

Skab en stilfuld rød tråd på dit badeværelse

Foretrækker du elegant hvidt? Er du mere til dramatisk sort? Eller er du glad for klassisk krom? Uanset hvad kan du få tilbehør fra CB100-serien i den nuance, der bedst matcher dig og din stil.

For at gøre rummet fuldendt kan det være en idé at skabe sammenhæng med de samme nuancer. Gå eksempelvis efter mat hvid på din CB100-hylde og håndklædeholder, hvis du vil skabe et strømlinet udtryk.

Eller miks varme trænuancer med kølig mat sort på din toiletrulleholder og -børste, hvis du vil tilføre lidt kant.

chevron-down