Conor

Drømmer du om en klassisk, elegant og unik indretning på dit badeværelse?

Conor badeserien indeholder alt, hvad du skal bruge af badeværelsestilbehør til badeværelset. Tandkrus, sæbedispenser, duftpindeholder, sæbeskål og meget andet. Fælles for alle produkterne i serien er den klassiske og elegante stil, der klæder ethvert badeværelse og ethvert moderne hjem.

Skab en behagelig og luksuriøs følelse, når du indretter dig på dit badeværelse.

Læs mere

Conor sortiment

Tandkrus
Sæbedispenser
Beauty Box
Toiletbørsteholder
Toiletpapirholder
Skål
Bakke
Kleenex holder

Unikt badeværelsestilbehør i natursten

Conor er en serie af håndlavede produkter til badeværelset.

Hvert enkelt produkt er helt unikt - både fordi det er håndlavet, men også fordi det består af natursten. De anvendte natursten kommer i en varm beigefarvet nuance, der er nem at få til at passe ind i dit hjem.

Med Conor-serien kan du tilføre masser af varme og atmosfære på dit badeværelse, som du også kan føre med dig videre ind i de andre rum i boligen.

Skab en rød tråd i din bolig – brug Conor-serien i andre rum også

Conor-serien fra Aquanova består af et bredt udsnit af elegante produkter.

Du kan ikke alene forkæle dig selv og dit badeværelse med klassiske, håndlavede sæbedispensere eller tandkrus. Du kan også pryde dit køkken eller din stue med skåle og stearinlysholdere i de varme, beigefarvede natursten.

Tag varmen og atmosfæren med videre fra badeværelset og skab en rød tråd i din indretning ved at anvende Conor-serien i køkkenet eller stuen også.

Lad dit badeværelse dufte af velvære og varme

Med duftlys eller duftpinde fra Conor-serien kan du lade dit badeværelse emme af velvære og ro. Sørg for, at du selv og dine gæster bliver mødt af en skøn duft, når badeværelset skal besøges, og gør det både hyggeligt og rart at opholde sig i rummet.

Duftlys eller duftpinde er en nem og behagelig måde at skabe masser af stemning og atmosfære på dit badeværelse.

chevron-down